Beobank

Beobank Leningen & Kredietkaarten

Beobank is sinds 1919 een full service bankier. Naast een pakket van producten en/of diensten inzake dagelijks bankieren, beschikt Beobank over passende leningen en kredieten. Beobank is de dochterbank van Crédit Mutuel Nord Europe, een Franse groep gespecialiseerd in het aanbieden van financiële diensten. In totaal vertrouwden al 430.000 particulieren hun bank- en kredietzaken toe aan Beobank online.

Klik hier om leningen te vergelijken

Beobank dagelijks bankieren

Beobank Leningen en kredietenEen zichtrekening en spaarrekening: financiële instrumenten waar we allemaal nood aan hebben. Beobank biedt tijdelijk nieuwe klanten gratis een Voordeel Plus zichtrekening aan, lees: een gratis zichtrekening zonder bijkomende voorwaarden.

De Voordeel Plus zichtrekening geeft recht op een gratis bankkaart voor de rekeninghouder, tweede bankkaart voor de eventuele mederekeninghouder, onbeperkt aantal verrichtingen in België en Europa, maandelijkse rekeninguittreksels en toegang tot telefonisch bankieren, internetbankieren en de SelfBanking automaten.

Geïnteresseerd in een andere zichtrekening? En behoort u tot de doelgroep van bijvoorbeeld jongere of vermogende met meer dan 10.000 EUR aan financiële middelen?

Beobank online biedt u, afhankelijk van de groep waartoe u behoort, ook de mogelijkheid een  Zichtrekening, Comfort zichtrekening, Zichtrekening voor jongeren en Club Zichtrekening af te sluiten. Voor expats en personen die tijdelijk in België verblijven richtte Beobank Expatriate Banking op, een dienstverlening op maat van buitenlandse financiële diensten. Via deze kredietaanbieder bent u dus steeds zeker van dé persoonlijke aanpak op maat van uw noden.

De Beobank kredietkaart is een vorm van mini-lening waardoor u nu kleine uitgaven kan verrichten zonder daarvoor onmiddellijk de totale kostprijs te moeten ophoesten. In totaal biedt deze aabieder 11 verschillende kredietkaarten aan, elk met hun eigen specifieke kenmerken.

Door haar samenwerking met Neckermann, Q8 en Brico ontvangt u met de specifieke kredietkaart aanvullende voordelen zoals 2% korting op al uw aankopen bij Brico, korting op uw vliegvakantie via Neckermann en 2% korting voor tankbeurten bij Q8. De Visa Gold is de kredietformule voor geïnteresseerden op zoek naar een krediet van 5.000 EUR of meer. Raadpleeg de website voor een compleet overzicht van de kredietkaarten.

Beobank lenen

Deze bank is voornamelijk gekend van zijn leningen en kredieten. Het project gevonden dat bij u past? Vanaf 5,70% Jaarlijks kostenpercentage (JKP) kan u een Comfortlening Plus afsluiten. Dit type van lening kan afgesloten worden door nieuwe klanten voor een bedrag van 2.500 tot maximum 7.500 EUR. Van zodra u de overeenkomst hebt ondertekend, wordt het bedrag vrijgegeven en beschikt u binnen de 48u over het geld.

Nood aan een groter geldbedrag? De lening op afbetaling van dit bedrijf financiert financiële projecten tot 70.000 EUR. Net als veel kredietverstrekkers, hanteert Beobank online een flexibele kredietformule. U kan afhankelijk van het ontleende bedrag vrij de gewenste looptijd en het aflossingsbedrag vaststellen.

Handig om te weten: de simulatie van Beobank online vermeldt ook telkens het JKP van de lening, alsook het totaal terug te betalen bedrag. Deze verstrekker is immers eerlijk dat geld lenen ook effectief geld kost. Nood aan een snelle financiering en u beschikt pas binnen enkele maanden over het geld om deze lening terug te betalen? De formule ‘2 maanden uitstel’ staat toe om nu een lening af te sluiten en pas binnen 2 maanden de eigenlijke terugbetaling op te starten. De eerste maand betaalt u dus 0,00 EUR voor uw lening.

Naast leningen in de enge betekenis van het woord, biedt deze aanbieder ook leningen voor specifieke projecten aan. Zo kan men via Beobank online geld lenen voor een voertuig, een woning, het betalen van de energiefactuur en hergroeperen van kredieten. De toepasselijke kredietpercentages zijn afhankelijk van het type krediet. Net als bij de Comfortlening Plus en lening op afbetaling kan flexibel omgesprongen worden met de terugbetalingstermijn en gewenste aflossingen.

Sparen, verzekeren en beleggen

Hoewel het gros van de activiteiten zich bevinden binnen het dagelijks bankieren, kredietkaarten en geld lenen, beschikt deze partij online ook over producten om aan sparen, verzekeren en beleggen te doen. Zo kan u sparen voor eigen zekerheid, sparen voor uw pensioen en sparen voor kleinkinderen.

Ook het verzekeringsluik van Beobank online is een pakket om U tegen te zeggen. Beobank verdeelt immers niet alleen familiale verzekeringen en spaarverzekeringen, maar tevens schuldsaldoverzekeringen, uitvaartplannen en gemengde fondsen (tak 21 en tak 23).

Beobank is als dochterbank van een Franse groep een échte Belgische bank. Met de nodige know how en persoonlijke aanpak, bieden ze financiële producten voor particulieren en zelfstandigen aan. Inmiddels beschikt de bank over 191 verkooppunten. Op zoek naar een snellere afhandeling van uw dossier? Deze kredietverstrekker online biedt u de mogelijkheid het gros van uw producten ook online af te sluiten.

4.2/511 ratings