Cofidis

Alle leningen van Cofidis

Cofidis, ookwel vroeger Cofidis direct cash genoemd, is gespecialiseerd in het aanbieden van kredieten op afstand. Reeds sinds 1985 biedt het geïnteresseerden de mogelijkheid een kredietaanvraag te doen, zonder daarvoor fysiek in de kantoren van Cofidis aanwezig te hoeven zijn. Doorheen de jaren breidde het bedrijf tevens haar aanbod uit tot de verzekeringsmarkt. Dringend geld nodig? Cofidis, krediet zoals u het ziet.

Bekijk hier het aanbod van Cofidis Kredieten

Cofidis leningen

Cofidis LeningenOnder de term Myline biedt Cofidis een geldreserve of kredietopening aan waardoor u op elk moment beschikt over een appeltje voor de dorst bij onverwachte kosten. Een Myline kredietopening kan reeds vanaf 500 EUR. Inzake terugbetalingstermijnen is Cofidis enorm flexibel. Bij een geldreserve of kredietopening van 2.500 EUR kan u bijvoorbeeld opteren voor maandelijkse aflossingen van 150, 200 of 250 EUR, ongeacht het bedrag dat u reeds hebt opgenomen. U kunt het bedrag van uw maandelijkse aflossingen ook op elk moment wijzigen. Op zoek naar een hoger geldbedrag dan de maximale 5.500 EUR binnen de Myline geldreserve of kredietopening? Maak dan een simulatie voor de persoonlijke lening van Cofidis.

Codifis Persoonlijke Lening

Via de persoonlijke lening sluit een lening op afbetaling af voor een kredietbedrag tussen de 5.001 en 50.000 EUR. Het geldbedrag kan benut worden voor om het even welk project. Wenst u bijvoorbeeld uw badkamer te renoveren, maar komt u 10.000 EUR te kort? Of uw wagen laat het plots afweten, waardoor u deze week nog een nieuwe/tweedehands wagen behoort te kiezen? U hoeft geen verantwoording af te leggen voor het doel waarvoor u de persoonlijke lening afsluit. De Cofidis persoonlijke lening simulator laat u de vrije keuze wat betreft ontleend bedrag, maandelijkse aflossingen en aflossingstermijn.

Reeds binnen de 48u na de ondertekening van het contractvoorstel ontvangt u het geld op uw rekening. De voorwaarden van Cofidis persoonlijke lening (o.a. maandelijkse aflossingen, looptijd, rentevoet) worden vooraf vastgelegd in een contract waardoor u nooit voor verdoken verrassingen komt te staan. Bij de ondertekening ontvangt u daarenboven een aflossingstabel waardoor u op tijdstip X perfect weet welk bedrag u reeds heeft afgelost, en wat u nog behoort af te lossen. Voor leningen op afbetaling hanteert Cofidis momenteel een rentevoet van(af) 5,90%.

Autolening Cofidis

Zoekt u geen financiële middelen voor een verbouwing of om persoonlijke schulden terug te betalen, maar voor de aankoop van een wagen zoals hierboven vermeld? Dan kan de autolening u nog voordeliger dienen. De autolening hanteert een rentevoet van(af) 5,70% voor de financiering van uw tweedehandswagen. Net als bij de persoonlijke lening, kan u een autolening afsluiten voor een geldbedrag van 5.001 tot 50.000 EUR. De autolening dit bedrijf kan niet enkel benut worden voor de aankoopprijs van de wagen, maar ook voor de financiering van de verzekering, belasting op inverkeerstelling (BIV), of andere uitgaven.

Net als bij de persoonlijke lening komt u bij een autolening direct cash nooit voor onaangename verrassingen. De voorwaarden van deze autolening (o.a. maandelijkse aflossingen, looptijd, rentevoet) worden vooraf vastgelegd in een contract. Daarenboven ontvangt u bij de ondertekening een aflossingstabel waardoor u op tijdstip X perfect weet welk bedrag u reeds bij Cofidis direct cash heeft afgelost, en wat u nog behoort af te lossen.

Voordelen Cofidis

Door de financiering van uw project aan dit bedrijf toe te vertrouwen, doet u beroep op de jarenlange ervaring van het bedrijf.

Wat zijn de troeven van dit bedrijf?

1. Verantwoordelijke kredietverstrekker. Cofidis kiest niet voor een snelle winsituatie. Het bedrijf zal in zijn contact met u nagaan wat uw noden zijn en welk type krediet het beste daarbij past.

2. Persoonlijke relatie. Het bedrijf werkt samen met consulenten die uw dossier van A tot Z bijhouden. U kunt te allen tijde contact per e-mail of telefoon opnemen om de stand van uw dossier te overlopen.

3. Beschikbaarheid. Het bedrijf is 6 op 7 te bereiken: alle werkdagen plus zaterdag. Bent u bijvoorbeeld actief als zelfstandig ondernemer en kan u zich moeilijk in de week vrijmaken? Op zaterdag zijn de consulenten tussen 9 en 17u steeds beschikbaar voor een telefoongesprek.

4. Discretie. Cofidis financierde al ettelijke duizenden projecten. De ene persoon laat al liever uitschijnen dat zijn project gefinancierd werd via tussenkomst van dit bedrijf direct cash dan de andere. Hoe dan ook: via dit bedrijf bent u zeker van discretie. Uw gegevens blijven, behoudens wettelijke verplichtingen, steeds geheim na uitwisseling.

5. Op afstand… maar toch nabij. Indien gewenst kan een consulent u persoonlijk thuis adviseren. Wanneer u niet vertrouwd bent met digitale media en internet kan een consulent u persoonlijk bijstaan in het afsluitingsproces.

Met meer dan 550.000 klanten, 400 deskundige medewerkers en een ervaring van bijna 30 jaar is Cofidis één van de grotere namen binnen de kredietmarkt. Inmiddels bestaat het kredietaanbod van deze kredietverstrekker uit een geldreserve, Mastercard, persoonlijke lening, autolening, renovatielening en hergroepering van kredieten. Doe een vrijblijvende simulatie voor een offerte op maat.

4.3/516 ratings