Creditvite

Het lenen van geld via Creditvite

Creditvite.be, verwijzend naar het Franse ‘snel geld lenen’ laat particulieren en professionals toe om snel online geld te lenen. Creditvite is een Belgische kredietmakelaar en -bemiddelaar die inmiddels al 16 jaar actief is in het vak. Kris Boesmans, de bestuurder van Credit vite, was jarenlang actief in de bankensector zodat hij nuttige ervaring en voordeel kon opdoen voor de uitbouw van zijn eigen onderneming.

Creditvite leningen

Via Creditvite kan u snel geld lenen voor verschillende doeleinden. In de eerste plaats is Credit vite actief in de autofinanciering sector. Creditvite financiert zowel nieuwe als tweedehandswagens, met inbegrip van het Btw-bedrag. Op die manier hoeft u geen voorschot aan uw garagist of particuliere verkoper uit eigen zak te betalen. Creditvite.be wenst de juiste autofinanciering aan de juiste ontlener te koppelen. Bij elke autofinanciering werkt het bedrijf met vaste maandelijkse aflossingen. U weet dus perfect van te voren welk maandelijks bedrag u opzij dient te houden voor de aflossing van uw autolening.

Creditvite Hypotheken

Creditvite leningenEen andere kernactiviteit van Credit vite vormen de hypothecaire leningen. Creditvite bemiddelt in hypotheekleningen aan zeer gunstige tarieven. Twijfelt u over de aankoop van een eigen huis, appartement of grond? Creditvite kan uw financiële tekorten oplossen via een hypothecaire lening. Credit vite dekt de kosten van A tot Z, lees: van de aankoopprijs van het huis, appartement of grond, tot de notaris- en registratiekosten.

Net als bij andere hypothecaire kredietgevers, wordt het aangekochte onroerend goed als onderpand benut. De hypothecaire lening is omwille van zijn uniek statuut zeer financieel aantrekkelijk. ‘Unieke aanbiedingen’, het klinkt als een reclametruc. En nochtans, het kan bij dit bedrijf.

Regelmatig hebben bepaalde kredietaanbieders een voordelige lening of voordelig krediet, waardoor u honderden euro’s op maandbasis kan besparen. Als kredietbemiddelaar en –aanbieder verzamelt deze kredietverstrekker deze aanbiedingen in zijn portfolio.

Zelfstandingen

Zelfstandigen, KMO’s en ondernemers hebben omwille van hun professionele activiteit nood aan een aangepaste benadering. Via deze kredietverstrekker kan u als zelfstandige een moeilijke periode doorkomen, uw uitrusting vervangen of investeren in een nieuwe facilitaire omkadering.

Als zelfstandige of ondernemer kan u vrij kiezen uit het kredietpakket van Credit vite: persoonlijke lening op afbetaling, hypothecaire lening, groeperen van kredieten met een hypothecair krediet, groeperen van kredieten zonder hypothecair krediet, etc. Wenst u als particulier te lenen voor een renovatie of vakantie, maar vindt u niets op de website terug? Geen stress, contacteer Creditvite voor een persoonlijke offerte. Deze Kredietverstrekker bemiddelt in alle types van kredieten, zelfs deze voor de financiering van uw trouwfeest.

Hoeveel kan ik lenen?

Een vraag waar veel potentiële kredietnemers mee gekampt zitten, hoeveel kan ik lenen?. Het bedrijf beantwoord eenvoudig deze via vraag via de krediet simulator. Op basis van de gegevens eigen loon; loon van de partner; kinderbijslag; andere inkomsten; huur of hypotheeklasten per maand; en andere lopende kredieten, maakt deze aanbieder in enkele tellen een simulatie.

Bijvoorbeeld: Pierre en Anne-Marie zijn beiden professioneel actief. Pierre werkt als havenarbeider en verdient 2.000 EUR netto/maand. Anne-Marie werkt 4/5de voor het huishouden met 2 kids en verdient daardoor 1.500 EUR netto/maand. Het gezin wenst verbouwingswerken uit te voeren aan de gezinswoning die inmiddels 20 jaar oud is. Hoeveel kunnen Pierre en Anne-Marie lenen bij Creditvite.be? Op basis van de aanwezige gegevens maakt Credit vite de volgende berekening:

– Eigen loon (vanuit oogpunt Pierre): 2.000 EUR
– Loon van de partner (Anne-Marie): 1.500 EUR
– Kinderbijslag: 250 EUR
– Andere inkomsten: geen
– Huur of hypotheeklasten per maand: geen, de hypotheek van de gezinswoning is reeds afgelost
– Andere lopende kredieten: geen

= 154.825. Pierre en Anne-Marie kunnen via Creditvite tot 154.825 EUR lenen. Een bedrag dat ze nooit zullen wensen te ontlenen, maar toch het kan indien gewenst.

Creditvite, de beste weg naar geld op uw rekening. Credit vite is al jarenlang actief in de kredietbemiddelingsmarkt. Niet alleen probeert het kredieten tegen zo scherp mogelijke tarieven aan te bieden, het tracht ook een duidelijk kader te schetsen. Via de website kan u snel en eenvoudig online een simulatie maken en eventueel een offerte aanvragen.

2.3/559 ratings