Kredietpartner

Kredietpartner leningen

Geld lenen hoeft niet steeds via de tussenkomst van een bank te gaan. Verschillende individuele kredietinstellingen bieden anno 2015 ook hun diensten via het internet aan het grote publiek aan. Door zijn jarenlange ervaring bieden Kris Boesmans, bestuurder van Kredietpartner, en Kredietpartner zelf leningen aan tegen begrijpelijk en eerlijke voorwaarden.

Bekijk hier de verschillende leningen

Kredietpartner leningen

kredietpartnerWie denkt aan geld lenen, denkt bijna onmiddellijk aan de persoonlijke lening. Anders verwoord: het is een lening voor een relatief groot bedrag dat u in periodieke aflossingen terugbetaalt. Bij Kredietpartner kan een persoonlijke lening afgesloten worden voor een bedrag tussen de 500 en 90.000 (!) EUR. Het ter beschikking gestelde geld binnen een persoonlijke lening kan u vrij besteden, zonder enige verantwoording.

Zo kan u bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluiten voor de inrichting van uw nieuwe woning, een nieuwe koelkast en/of wasmachine omdat de vorige het plots laat afweten, een multimediasysteem, etc. Er zijn dus duizend en één redenen om een persoonlijke lening aan te vragen.

Naast de algemene persoonlijke lening zijn er ook leningen binnen Kredietpartner met een specifiek doel. Zo is er bijvoorbeeld de vakantielening. Droomt u van een prachtige vakantie in een tropisch paradijs? Of wenst u met het gezin te genieten van uw welverdiende jaarlijkse vakantie?

Met de vakantielening van Kredietpartner hoeft u niet te piekeren over de financiële weerslag van deze kost. U gaat de lening nu aan zodat u de vakantie kan boeken, en lost vervolgens periodiek het geleende bedrag af. Een andere specifieke leenvorm is deze van lenen voor verbouwing en/of renovatie. Een tuinterras leggen, een veranda bijbouwen, een badkamer renoveren: het kost allemaal handenvol geld. Via de verbouwing- en renovatielening van Kredietpartner kan u de kosten nu betalen en deze vervolgens op eigen tempo terug betalen. Om uw budget niet onnodig te belasten werkt de verbouwing- en renovatielening op basis van een vast maandelijks aflossingsbedrag.

Diverse soorten leningen

Lenen voor huwelijken en feesten is een derde kredietvorm binnen de leningen met een specifiek doel. Een huwelijk kost vandaag de dag duizenden euro’s. Een chauffeur, bloemen, het restaurant, de kledij,… Om uw huwelijk nu tot een goed einde te brengen kan u via Krediet partner een huwelijkslening afsluiten. U kan het geld van de huwelijkslening vrij benutten (bijvoorbeeld meer voor de kleding dan voor de bloemen en vice versa), en betaalt na ontvangst het geleende bedrag in schijven terug. Ook biedt Kredietpartner geïnteresseerden de keuze uit een autolening of andere leningen. D

e term ‘andere leningen’ doelt op persoonlijke leningen voor privédoeleinden, zoals het terugbetalen van openstaande facturen. Via de online Kredietpartner simulator berekent u eenvoudig welk bedrag u kan lenen, wat uw maandelijkse aflossingen zijn, wat de uiteindelijke looptijd van de lening is, en misschien nog belangrijker: wat de lening u op jaarbasis kost (JKP).

Hypotheken

Wenst u een woning of appartement te kopen? Dan zal een lening op afbetaling of een specifieke lening weinig oplossing bieden. Een hypothecaire lening heeft als voordeel dat ze relatief ‘goedkoop’ is in vergelijking met andere kredietformules. De woning of het appartement dienen bij de hypothecaire lening immers als onderpand, waardoor de kredietgever in geval van wanbetaling vrij kan beslissen om het onderpand te verkopen.

Door deze versterkte zekerheid zijn kredietgevers zoals deze sneller bereid om geld te lenen, alsook aan scherpere tarieven. Een hypothecaire lening kan afgesloten worden via de formule 5/5/5 of 10/5/5. De eerste formule doelt op de situatie waarbij de hypotheek na vijf jaar wordt aangepast, de tweede formule op dat de eerste 10 jaar het tarief ongewijzigd blijft maar nadien elke vijf jaar wordt gewijzigd.

Zelfstandigen

Voor zelfstandigen, ondernemers en KMO’s biedt dit bedrijf specifieke krediet- en leenvarianten aan. Als zelfstandig ondernemer bent u steeds gefocust op de toekomst: u moet blijven innoveren om succesvol te zijn. Via Kredietpartner krijgt u daarvoor de financiële middelen, ook wanneer het even minder goed gaat in uw zaak en u niet zelf beschikt over de nodige geldreserves. Wenst u een bestelwagen te kopen? Is uw apparatuur dringend aan vervanging toe? Moet de gevel van uw praktijk dringend opgeknapt worden? Voor al uw kosten en plannen heeft dit bedrijf een oplossing.

Kredietpartner lening aanvragen

Een lening aanvragen kan heel eenvoudig bij Kredietpartner. Klik bovenaan de website ‘lening aanvragen’ aan en vervolledig de infovelden van de website. De simulator van Kredietpartner berekent daarbij automatisch welk bedrag u kan lenen, welk bedrag u maandelijks dient af te lossen, wat de looptijd van de lening is, en hoeveel u op het einde van de rit effectief hebt terugbetaald.

Kredietpartner is een iets kleinere aanbieder van leningen op de Belgische markt, maar daarom zeker niet minder goed. Inmiddels biedt Kredietpartner reeds 16 jaar kredieten en leningen aan, aan zowel particulieren als zelfstandigen, ondernemers en KMO’s. Het kredietpakket van Kredietpartner bestaat daardoor niet alleen uit een persoonlijke lening, maar ook uit vakantielening, lening renovatie en verbouwen, lening huwelijk en feesten, lening autofinanciering, lening geldreserve, groeperen van kredieten, leningen voor zelfstandigen, ondernemers en KMO’s, en lening andere doeleinden. Kredietpartner heeft met andere woorden een antwoord op elke vraag.

4/517 ratings