Kredietkaarten Vergelijken

Vergelijk alle Kredietkaarten

Kredietkaarten vergelijken? Start hier en vergelijk de beste kredietkaarten van dit moment.

Via een kredietkaart heb je extra vrijheid in je maandelijks budget. De betalingen die je met deze kaart doet, worden namelijk pas op een later ogenblik van je rekening gedebiteerd. Op die manier kan je dus een vakantie reserveren, online winkelen, op restaurant betalen, enz. Zonder dat je alles meteen moet betalen. Hieronder kan je alle kredietkaarten vergelijken.

>> Bekijk hier de meest gekozen Kredietkaart van 2020 <<
ProductLimietKostenJKPType KaartVerzekering 
Cofidis Mastercard
€ 10001€ 514.5%Cofidis KredietkaartNeeNaar Website >
Cofidis Mastercard Gold
* Hoge limiet
* Exclusieve verzekeringen
€ 10001€ 512.5%JaNaar Website >
Buy Way MasterCard
* Speciale kortingen
€ 1500€ 012.24%Buy Way MasterCard-kredietkaartNeeNaar Website >
Beobank Extra World MasterCard
* Meest Gekozen
* 3% korting op uw aankopen (eerste 3 maanden)
* €5 Cadeau na 1e transactie
€ 3000€ 512.49%Extra World MasterCardJaNiet beschikbaar
Beobank Visa
* 3% korting op aankopen (eerste 3 maanden)
* €5 cadeau na eerste transactie
€ 2500€ 512.49%Beobank VisaJaNiet beschikbaar
Beobank MasterCard
* €5 cadeau na eerste transactie
€ 3000€ 512.49%Beobank MasterCardJaNiet beschikbaar
Beobank Visa Student
* €5 cadeau na eerste transactie
€ 750€ 514.49%Visa StudentJaNiet beschikbaar
Beobank MasterCard Student
* Specifiek voor studenten
* Wereldwijd geaccepteerd
€ 750€ 514.49%MasterCard StudentJaNiet beschikbaar
Beobank Visa Gold
* Exclusieve verzekeringen
€ 10000€ 512.49%Visa GoldJaNiet beschikbaar

Kredietkaarten Vergelijken, Wat Kies ik?

Kredietkaarten - Forento.beEigenlijk bestaan er weinig verschillen tussen Visa en Mastercard kredietkaarten. Beide kredietkaarten laten je toe om veilig te betalen. Het grootste verschil tussen de twee is dat Visa wereldwijd het meeste wordt aanvaard. Mastercard heeft iets minder aanvaardingspunten. Voor de kosten verbonden aan de kredietkaart moet je zeker niet kiezen voor de ene of de andere. De prijs van de betaalkaart wordt namelijk bepaald door de individuele bank. Dat betekent bijvoorbeeld dat Visa bij de ene bank duurder kan zijn dan Mastercard, terwijl Mastercard bij de andere bank goedkoper is dan Visa.

Kan ik de uitgaven van mijn kredietkaart gespreid terugbetalen?

Dat is afhankelijk van de voorwaarden van de kredietkaart. Bepaalde kredietkaarten zijn inderdaad gekoppeld aan een kredietlijn of kredietopening. De aankopen die je tijdens een bepaalde maand deed, kan je gesplitst doorheen de tijd terugbetalen. Kijk zeker de algemene voorwaarden van de kaart na of de aanbieder je verplicht om maandelijks minimum een bepaald bedrag terug te betalen. Dat kan bijvoorbeeld 5% van het openstaande bedrag zijn met een absoluut minimum van 25 euro. Een concreet voorbeeld. Wanneer je op restaurant met je kredietkaart een rekening van 1.000 euro hebt betaald, zal je hierdoor maandelijks minimum 50 euro moeten terugbetalen. Op het openstaande bedrag betaal je een rente of Jaarlijks Kostenpercentage (JKP).

Welke kosten zijn verbonden aan een kredietkaart?

Betalen met een kredietkaartIn de eerste plaats betaal je een maandelijkse bijdrage voor het gebruik van de kredietkaart. Bij de meeste banken schommelt dit tussen de 5 en 50 euro per jaar. Hiermee houdt de aanbieder je betaalkaart operationeel. Soms moet je ook een opstartkost voor de kredietkaart betalen. Verder moet je rekening houden met een kost voor het afhalen van cash geld met de kaart. Bij betalingen of geldafhalingen in een vreemde munt betaal je overigens ook een wisselprovisie (bijvoorbeeld 1,5% op het afgehaalde bedrag).

Wanneer je kaart gekoppeld is aan een kredietlijn betaal je tot slot een JKP over het bedrag dat je hebt uitstaan.

Welke voordelen zijn gekoppeld aan deze kaart?

Dat is verschillend van kredietkaart tot kredietkaart, let hier dus op tijdens het kredietkaarten vergelijken. De meest voorkomende voordelen zijn een reisverzekering, bescherming van online aankopen, garantieverlenging, extra miles, punten, enz. Wanneer je op zoek bent naar de beste kaart, moet je dus zeker verschillende kredietkaarten en aanbieders met elkaar vergelijken. Tijdens het kredietkaarten vergelijken kies je een kredietkaart in functie van je persoonlijk profiel.

Klassieke kredietkaart of prepaid kredietkaart

Een prepaid kredietkaart is een goed alternatief wanneer je bij de bank geen klassieke creditcard zou krijgen. Een klassieke creditcard krijg je namelijk enkel wanneer je volgens de bank voldoende financieel solvabel bent. Bij een prepaid kredietkaart moet je zelf eerst geld op de kaart plaatsen vooraleer je ze kan gebruiken. Er is met andere woorden geen risico voor de aanbieder. Een prepaid kredietkaart kan dus door iedereen worden aangevraagd, handig om te weten tijdens het kredietkaarten vergelijken.

4.5/514 ratings