Hello Bank

Alle Producten van Hello Bank

Hello Bank siert haar website met de slogan “Hello Bank, meer dan een bank”. Hello Bank beschikt immers niet alleen over het klassieke aanbod aan rekeningen, maar ook over een aantal handige bankkaarten zoals de Hello Bank Prepaid kredietkaart. Wat maakt HelloBank zo bijzonder, en waarom zou jij als gebruiker mogelijks de overstap naar Hello Bank en Hello Bank Prepaid kunnen overwegen?

Bekijk hier alle Producten van Hello Bank

Hello rekeningen

Hello Bank productenIedere Belg beschikt over een eigen zichtrekening. Deze rekening wordt gebruikt om het loon of de uitkering op te ontvangen, alsook alle dagdagelijkse verrichtingen uit te voeren. De Hello Zichtrekening met de Hello Bankkaart biedt deze mogelijkheden gratis aan. De Hello Zichtrekening kan overal gratis gebruikt worden: op kantoor, in bad, op restaurant, tijdens de hobby en ga zo maar door. Met de Hello Zichtrekening doe je dus wat je wenst, wanneer je het wenst.

Op zoek naar een bank om een gemeenschappelijke rekening voor het gezin bij af te sluiten? Hello Bank biedt tot twee gratis Hello Bankkaarten aan per zichtrekening. Vanaf de eerste euro ontvang je 0,10% rente op het gestorte geld.

Waar andere banken zichtrekeningen betalend maken, kiest Hello Bank voor een gratis zichtrekening waar je daarenboven een rente ontvangt. De Hello4You Zichtrekening, speciaal ontworpen voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar, gaat nog verder. Gebruikers van de Hello4You zichtrekening betalen 0 EUR beheerskosten, evenals 0 EUR kosten voor binnenlandse verrichtingen. Gratis is dus echt gratis.

Tijdelijk geld opzij

Wens je tijdelijk wat geld opzij te zetten, bijvoorbeeld omdat je binnen enkele jaren grote werken/kosten gepland hebt? De klassieke spaarrekening van Hellobank laat je toe om te allen tijde geld op de klassieke spaarrekening te plaatsen, alsook het geld opnieuw af te halen. De Hellobank klassieke spaarrekening is dus dé spaarvorm met het meeste flexibiliteit. De klassieke spaarrekening van Hello Bank beloont gebruikers met een jaarlijkse bruto basisrente van 0,10%, alsook met een getrouwheidspremie van 0,10%. Net als de Hello Bank Zichtrekening en de Hello4You zichtrekening, kost de klassieke spaarrekening van Hallobank niets maar levert ze alleen op.

De online spaarrekening premium van Hello Bank richt zich op de lange termijn spaarders. Heb je een droomproject op de lange termijn gepland staan? Stort dan jouw overtollig spaartegoed op de Hellobank online spaarrekening premium en laat het daar aandikken.

Net als bij de klassieke spaarrekening, kan je bij de Hello Bank online spaarrekening premium te allen tijde geld van de spaarrekening halen. Toevallig tussen de leeftijd van 18 en 27 jaar? Op de Hello4You spaarrekening kan je tot 6.000 EUR per jaar storten, oftewel 500 EUR per maand. De Hello4You spaarrekening kent een financieel aantrekkelijke rentevoet. De basisrente van de Hello4You spaarrekening is bijvoorbeeld 1,00% per jaar, daar waar de basisrente van de klassieke spaarrekening op 0,10% ligt. Naast deze basisrente ontvangen jongeren tevens een bruto jaarlijkse getrouwheidspremie van 0,30%.

Hello Bank Prepaid

In principe is er niet zoals iets als de Hello Bank Prepaid kredietkaart. HelloBank Prepaid bestaat in twee vormen. De eerste vorm is de virtuele kaart (15 EUR kostprijs/twee jaar) waarmee je uitsluitend via het internet kan betalen. Met de fysieke Hellobank Prepaid kredietkaart (25 EUR kostprijs/twee jaar) koop je zowel online als in fysieke winkels, alsook kan je geld afhalen aan de bankautomaten in België en de rest van de wereld.

Het uitvoeren van verrichtingen via Hello Bank Prepaid verloopt heel eenvoudig. Je stort het gewenste bedrag op de Hellobank kaart (minimaal 50 EUR, met als maximum 5.000 beschikbaar saldo op de kaart), en kan dit vervolgens naar goeddunken benutten bij fysieke winkels, webshops, of aan geldautomaten. Een Hello Bank Prepaid kredietkaart is daardoor de ideale manier om plotse impulsen in bedwang te houden. Je kan immers alleen geld besteden tot de vooraf gestorte som opgebruikt is. De Hello Bank Prepaid kredietkaart is even veilig als een zichtrekening en wordt daarenboven beschermd met een pincode. Tip: beschik je al over een Hello4You zichtrekening en spaarrekening bij Hellobank? Breid dan je betalingsinstrumenten gratis uit met de Hello Bank Prepaid kredietkaart. Als jongere kan je via de Hello4You Prepaid kredietkaart dagelijks tot 625 EUR betalen bij fysieke winkels en webshops.

Voordelen Hello Bank Prepaid

Waarom opteren voor een Hello Bank Prepaid kredietkaart in plaats van een gewone Visa card, Mastercard of American Express?

1. Geen vereiste van beroepsinkomsten

Waar een financiële instelling voor een klassieke kredietkaart een beroepsinkomen vereist, is dit voor een Hello Bank Prepaid kredietkaart niet vereist. Je kan immers uitsluitend geld besteden voor zover het bedrag eerst op de Prepaid kaart werd gestort.

2. Veilig en praktisch

De Hello Bank prepaid kredietkaart is even sterk beveiligd als een klassieke rekening van Hellobank. Om geld te besteden of af te halen, moet de gebruiker een pincode ingeven. De Hello Bank Prepaid kredietkaart is ook enorm praktisch. Geen stress om onvoldoende cash geld op zak te hebben. Kan je toevallig niet betalen met de gewone betaalkaart, maar uitsluitend via Visa, Mastercard of American Express? De Hello Bank Prepaid kredietkaart steunt op de Mastercard software waardoor je als dan nog via de kaart kan betalen.

3. Controle

Via een Hello Bank prepaid kaart loop je nooit het risico boven het vooropgestelde bedrag te zitten. Je kan uitsluitend geld besteden tot de maximale grens die vooraf op de rekening werd gestort.

4. Noodoplossing

Twijfel je over de betrouwbaarheid van de webshop en durf je jouw eigen kaartgegevens niet in te geven? Via een HelloBank Prepaid kredietkaart loop je slechts een beperkt risico. De eigenaars van de webshop beschikken niet over de gegevens van je zichtrekening of spaarrekening waar potentieel duizenden euro’s op staan. De Hello Bank Prepaid kredietkaart is sterk beveiligd en minder risicovol.

Op zoek naar een bank waar klanten veel gratis in ruil ontvangen? Dan is Hellobank absoluut een raadpleging waard. Het gros van de rekeningen en kaarten van Hello Bank zijn gratis. Zeker als jongere tussen de leeftijd van 18 en 27 jaar lonkt HelloBank met financieel aantrekkelijke voorwaarden. Zo ontvangen jongeren een gratis Hello4You Zichtrekening, Hello4You spaarrekening en Hello Bank prepaid kredietkaart. Maar ook voor werkenden en senioren is HelloBank.be een aantrekkelijke financiële hulp. HelloBank, een innovatieve manier van bankieren.

4/510 ratings