Verzekeringen

Hier kun je een overzicht vinden van alle artikelen welke te maken hebben met verzekeringen. Zo kun je artikelen vinden over bijvoorbeeld autoverzekeringen of annulatieverzekeringen maar ook over bijvoorbeeld hospitalisatieverzekeringen of handige algemene verzekeringstips.

Minder schade, toch meer premie betalen?
Minder schade, toch meer premie betalen?
Leestijd 2 minuten

Wie weinig schade heeft met de auto zou dat moeten merken in de verzekeringspremie. Op termijn zou die dan steeds gunstiger moeten zijn. Toch heeft zich in recente jaren een opvallende ontwikkeling voorgedaan. Alle automobilisten zijn tussen 2016 en 2020 namelijk steeds meer gaan betalen voor de verzekering die zij voor de auto hebben afgesloten. Dit is zeer opvallend omdat de hoeveelheid ontstane schade in diezelfde periode juist steeds kleiner werd. Dit zou dus niet met elkaar kloppen volgens de voorwaarden van de verzekeringen.

Read More
Waarop moet ik letten bij het afsluiten van een autoverzekering?
Waarop moet ik letten bij het afsluiten van een autoverzekering?

Leestijd 3 minutenWanneer je een nieuwe auto koopt weet je wellicht niet waar te beginnen voor een autoverzekering. Op de markt zijn er immers tientallen verzekeraars met een autoverzekering. Welk type verzekering is geschikt voor jouw rijprofiel? Daarnaast zijn er verschillende opties om je verzekering uit te breiden. Hoe meer opties hoe hoger natuurlijk de premie. Hier ontdek je op welke zaken je moet letten bij het ondertekenen van een autoverzekering.

Read More